Söndag

Ännu en vecka har gått och den har bara flugit iväg. Hur ska jag sammanfatta denna vecka? Ja, jag vet inte riktigt. Den har som sagt bara flugit iväg. Vad händer härnäst? Valborg är snart här och jag ska ha praktik en stund innan det bär av och hälsa på farmor. Sen är jag där ett tag - 1,5dag - innan jag ska hem och köra den sista veckan på praktiken - för det är ungefär det som är kvar. 2,5dag nästa vecka och 5 dagar veckan därfpå, sen är det slut! :(
Tillbaka i skolan i 2,5 vecka och sedan "sommarlov"!

Det dröjer

länge innan jag bloggar nu för tiden. Har fullt upp med praktiken. Det är underbart roligt och jag lär mig något varje dag. Det är dock lite svårt att tänka sig att jag bara har tio dagar kvar innan skolan börjar igen. Den här praktiken har gått jättefort! Jag vill inte att den ska va slut, jag lär mig så otroligt mycket och det är verkligen en chans att bli en bättre lärare. Jag får ta det som det kommer, men det känns underbart just nu...

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt. Har träffat kompisar och pluggat i helgen som var (söndagen), vilat, dansat lite och sedan bara slappa!

Ja, det är väl det som i stort har hänt här!

Jobb

Jag får jobba lite innan maten, kan inte va i köket just nu - så är det att dela på ett litet kök med andra. Då får man ibland vänta och det är vad jag får göra just nu. Snart är det min tur att va i köket!

Förkyld

börjar jag bli. Det är inge bra alls. Får se imorgon om det är bättre. Imorgon praktik, wet-vest och lite läsning. Får se om jag kan träna? Hur MYCKET förkyld är jag? Det jag ska göra snart är att skriva klart och tänka klart hur lektionerna ska va imorgon och renskriva frågor till intervjun på tisdag.

Har inte alls gjort lika mycket som jag har tänkt idag, men dagen är inte slut än och jag blir nog piggare efter maten :), så då kan jag göra lite mer plugg!

Vila

Idag har jag bara slappat. Jag har nästan inte gjort någonting alls. Jovisst, jag har handlat mat och småplockat hemma, men annars har jag nästan inte gjort någonting. Jag kanske behövde det idag, men det känns inte bra att vara så seg. Jag får ta nya tag i morgon och fixa det som jag borde ha gjort idag.

Jag vet

att jag inte har varit inne här på ett tag, men det har varit ganska mycket att göra, så jag har inte hunnit.

Påskveckan var otroligt mysig och uppfriskande. Jag pluggade som sagt de två första dagarna och åkte sedan upp till familjen i Sälenfjällen - bowlade, vilade, gick promenader på skaren, letade efter påskägg och bara hade mysigt.

Nu är det praktik för fullt. Jag ska strax gå iväg för att börja på min tredje dag. Det har hitintills varit två bra dag, men hektiska. Jag måste komma igång och lära mig alla namn, veta rutiner och börja planera egna lektioner. Det som är nytt just nu är att jag har en praktik med en åk. 3. Men det går bra, det är roligt att lära sig nya saker, detaljer.

Påskveckan

Idag skulle ja va så duktig och va i skoln redan 7.30 hade jag tänkt mig, men den planeringen sprack kl. 03.00 när jag vaknade första gången. Har nu tagit igen lite sömn och ska börja göra mig klar till att gå till skolan och plugga. Idag, imorgon är det nämligen pluggdagar och sen på onsdag bär det iväg. Då åker jag till resten av familjen i Sälen och har ett litet påsklov. Resten av veckan ska jag vara med dem och bara vila upp mig.

Dirty Dancing

I fredags var jag o såg "Dirty Dancing" med min faster (hennes julklapp till mig). Den föreställningen var alldeles otrolig, det var 3 timmar av ren nöje. Det går inte att beskriva hur bra den var, men absolut det bästa jag har sett någonsin. En helt underbar kväll i alla fall. Tack, faster, för en fantastisk julklapp!

RSS 2.0