Underbara dagar

Jag har haft helt underbara dagar. I fredags var jag på middag med ca. 200 andra blivande lärare. Det var roligt med lite spex (roligt "teaterframträdande), lite sång och en helt underbart framträdande av en artist som sjöng och spelade gitarr. Det var så bra att jag ryste när jag hörde henne sjunga.
I lördags var det först att se min kompis spela upp en teater under PLEJ festivalen i Uppsala och sedan var det kalas - moster fyllde år! En kväll som blev helt perfekt.
Igår - söndag - var det vila lite och sedan iväg till skolan. Jag spenderade fyra timmar på att finjustera grundfärgen på min havssköldpadda och göra en annan uppgift.
Idag hade jag mötte i skolan för att sedan gå och kolla synen. Den hade förändrats lite, så en beställning på nya blev resultatet. Jag måste ju kunna se:), även om förändringen inte var så stor den här gången, så var det ändå en liten skillnad och eftersom jag ska ansöka om körkort nu, kände jag att jag ville ha nya - dessutom har jag ledsnat på mina nuvarande.
Nu ska jag väl städa, plugga och tvätta - inte så roligt kanske, men nödvändigt till tusen! ;)

Seg och låg

Idag har dagen varit... Alltså dagen har varit bra, men jag känner mig låg och seg. Det är egentligen inte dagen som har varit jobbig utan det är någonting annat, jag kan bara inte sätta fingret på det. Kroppen känns lite stel, lite mindre rörlig än tidigare, men det är inte det. Det är någonting annat... jag vet bara inte vad.

Träningspass

Jag har nu två dagar i rad tränat wet-vest och försökt se hur bra effekterna av elektroderna sitter i och tyvärr måste jag säga att det finns en skillnad. Tidigare har jag inte velat se eller märka när kroppen blir stelare - även om den ALDRIG kommer att bli så stel som den va igen, det kommer jag se till att den inte är - för det betyder att effekten avtar eller att jag inte har satt elektroderna helt rätt, jag vet inte. Jag tror att jag sätter de rätt, men jag kan ju aldrig vara helt hundra. Nu är det visserligen två snart tre dagar sedan jag hade elektroderna. Men ändå.... JAG VILL, jag vill, JAG VILL att det ska fungera NU, nu och NU. Men det gör det ju inte, jag vet det. Jag har 33 1/2 månad kvar innan elektroderna knappt kommer behövas. Det är ju egentligen INGENTING. jag LÄNGTAR!

Uppladdade bilder

Jag har nu laddat upp min sköldpadda två gånger, för jag tror att jag missade hur jag skulle göra för att alla skulle se, men så är det.
Jag har inte bestämt mig än, men jag kanske kommer lägga upp fler bilder från bilden. Musik- och dramaundervisningen är inte sådan att jag kan visa, men jag lär mig otroligt mycket av dem och har hittat ett lugn inom mig själv som jag sällan har känt.

Min havssköldpadda utan färg

Första tanken, forma kroppen... papper, papperstallrikar
När själva grunden är lagd. Huvud, ben och formen på skalet.
För att göra sköldpaddan mer rund under skalet, lägger jag på mer ihopprasslat papper och lägger en till papperstallrik på. Både på magen och på ryggen. Efter det tar man tapetklister, river bitar av papper och börjar limma. Resultatet efter första omgången såg ut så här..

Helgen!

Helgen har varit helt underbar.
Igår lördag vilade jag och förberedde mig inför klassfesten hos A på kvällen. Melodifestivalstema - inte illa, men jag måste medge jag lyssnade inte speciellt mycket på låtarna utan hade trevligt istället.
Idag var det städning, plugg i skolan och middag hos farmor. Helt perfekt. Ja, jag kunde ju ha hunnit mer i skolan, men när det gäller att klippa och klistra med små, små delar, då kommer jag att vara tokig, helt klart!
Elektroderna har också gett mig en omgång idag. Nä, nu är det dags att sova. Jag håller på att falla ihop där jag sitter.
Godnatt!!!

Tittut! Här är jag!

Veckan har snart gått och jag har på ett sätt varit mer aktiv än tidigare, på ett sätt har jag varit väldigt lat. Förutom två elektroderpass (hitintills), har jag tränat tre gånger wet-vest. Min kropp känns så avslappnad och skön att jag inte märker skillnaderna mellan elektrodomgångarna. Jag minns nästan hur det kändes att ha en arm och ett ben som inte lydde. Nu blir jag irriterad om foten bara blir lite stel och handen drar ihop sig bara en aning när jag anstränger mig. Den som såg ut som en stubbe av sten förut, men nej, så tänker jag inte.
Skolan har varit mer avspänd än förra veckan, men det beror helt och hållet på att vi inte har lektioner från 9-16 utan kan planera tiden själv. Men frågan är om jag verkligen gör en 40 timmarsvecka på vardagarna. Helgerna brukar ibland gå åt till pluggandet också.
Jaaa, det var allt för nu. Så mycket mer har inte hänt. Söker sommarjobb, men det är inte nytt.

En stund av glädje

En stund av glädje det är att vara med familjen. En stund av glädje är att umgås med vännerna sina. En stund av glädje är att veta var man vill vara. En stund av glädje är att leva i nuet. En stund av glädje skiljer sig åt för alla och envar. Det är olika beroende på vem man är och vad man har varit med om. En stund av glädje kan vara att gå några steg för första gången. En stund av glädje kan vara att skratta åt något dåligt skämt. En stund av glädje det kan ibland gå förbi utan att man lägger märke till det. Var vaksam och se var livet dig ger!

Upplevelser i skolan...

Jag har inte bloggat på några dagar nu och anledningen är att jag har så mycket att göra i skolan. Jag har en koltavla att göra klart, ett tredimensionellt djur - havssköldpadda - att fixa till (behöver inte vara färdig, men det Är bra om så mycket som möjligt är klart) och ett pm/ett tal vara skrivet och klart om en bok som jag ännu inte har hunnit läst igenom.
Igår gick jag i skolan från 9 - 17.30, visserligen var det schemalagt till 16. Men att hinna klart på den tiden var som att nå månen - helt omöjligt och jag är ännu inte klar. Idag gick jag klockan 16, men det var ändå bara darför jag hade träning (wet-vest) annars hade jag säkerligen varit kvar i två-tre timmar. Det är nämligen sådant arbete som man måste göra på plats.
Men så är det. Imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis blir lite mer färdigt då.

Dagarna som gått

Inte mycket har hänt. Skolan flyter på, bilden är snart slut för den här gången. Wet-vest träningen går framåt, även om jag inte körde för fullt idag. Benen, armen - hela högersiden känns lite stel, men inte alls som för bara två månader sedan. Det är en avgrundsdjup skillnad. Imorgon blir det skola och träning med elektroderna. Jag ser jämt fram emot det.

RSS 2.0