Gott nytt

Nu - 6 timmar kvar till ett nytt år ser jag tillbaka på det året som har gått. Ett år med många förändringar - främst hos mig själv - som har förändrat mitt liv, sättet jag ser på mig och och sättet jag tänker om vad andra ska tro och tycka. Ett år så fullt med framsteg att motgångarna har försvunnit.

Det som jag har fått det här året är någonting som jag har strävat efter under hela mitt liv. Jag känner frid - jag är nöjd med den jag är. Visst, jag gnäller lite och tycker inte att jag ser förändringar längre, men jag är 100 ... nej 200% mer nöjd med mig själv. Jag vet var jag står nu och ingenting kan rubba min tro på mig själv längre. Jag har för första gången i mitt liv hittat mig själv och känner mig tillfreds med den jag är.

Ett år har gått och ett annat år kommer. Jag brukar aldrig ge några nyårslöften och jag kommer inte att göra det i år heller... men jag kommer att ta tillvara på alla möjligheter som ges och se möjligheterna i de eventuella hinder jag möter. Med andra ord - jag kommer att vara mig själv!

Snön är här...

Äntligen är det snö ute. Nu hoppas jag bara att det håller i sig till julen. Jag ser verkligen fram emot att få ett litet (förhoppningsvis vit) jullov.

Mycket som händer och har hänt

Det är mycket som händer för tillfället och har hänt.
  • Jag har vart med i en introduktion/informationsfilm om elektrodress. Fick faktiskt prova en prototyp av tröjan och jag ville att den skulle bli klar NU. Jag var som ett litet barn, frågade en massa saker som ingen egentligen visste svaret på. Dock var det lite svårt att få på sig tröjan, men med lite övning går det säkert bra.
  • Har idag haft min nästsista redovisning innan julen. Den gick bra, även om det blev kort om tid. Vi tyckte alla om att prata och det märktes - den tog tid. Vi hade max 15 minuter och det var precis på håret som vi klarade av det.
  • julklappsinköpen är klara.
  • Har två dagar kvar i skolan innan jul - ett seminarium/lektion och en redovisning. Måste se till att powerpointen fungerar - de båda powerpointerna. Undrar om vi inte kommer att prata lite för mycket på den redovisningen också :-)
  • ska hinna med och storstäda samt tvätta innan onsdag, för då tänkte jag åka hem till mina föräldrar på lite julledighet.
  • Måste träna med elektroderna åtminstone 3 gånger till, innan jag kommer hem och får hjälp att bli motiverad att träna.
  • vila upp mig och plugga till tentan efter nyår.
Ja, en massa saker som jag fortfarande behöver göra, men det är bara att ta en sak i taget, så kommer man framåt.

Taggad!

Jag är så taggad inför imorgon då jag ska vara med i en filminspelning för elektrodress. Det kommer bli superkul. Just nu håller jag på att redigera en powerpoint som vi ska redovisa på tisdag nästa vecka. Jag borde också kolla på redovisningen som vi ska ha på fredag poch förbereda mig inför den, men det hinner jag!

Dagen

Idag har jag gjort lite allt möjligt, efter att jag skrev här satte jag faktiskt på mig elektroderna och tränade ett tag, innan jag duschade, gjorde mig i ordning och gick o fikade med min moster. Jag har dessutom diskat, städat rummet och läst lite till skolan, inte allt men förhoppningsvis tillräckligt mycket för att klara av dagarna som kommer. Inför tentan i januari får jag läsa igenom lite mer noggrant, men för tillfället räcker det nog. Nu ska jag vila en liten stund innan jag fortsätter plugga. Sn är det dags att sova!

Platå

Jag har hamnat på någo j*vla platå. Jag vill inte träna överhuvudtaget. Det känns som om det är meningslöst just nu. Jag VET att det inte är meningslöst, men det känns så. Jag skulle egentligen ha tränat tre gånger de senaste veckorna, men jag har ingen lust överhuvudtaget att träna. Jag har tvingat mig själv att sätta på mig elektroderna och det känns inte riktigt bra. Jag måste arbeta mig igenom det här. Jag måste träna för att bli bättre. Men just nu känns det helt enkelt hopplöst och oöverstigligt. Men jag vet att jag borde, jag vet att jag ska, men jag drar ut på det. Så här har jag aldrig egentligen känt, tidigare med elektroderna. Det känns omöjligt, men det är väl bara att sätta igång och kämpa sig igenom det här. Men det känns så svårt just nu...

Julkalendern

Det är första året på väldigt länge som jag följer julkalendern på svt. Julkalendern i år tycker jag är extra bra och jag längtar verkligen efter att se den varje morgon. Hinner jag inte, så ser jag verkligen fram emot att se den på svtplay när jag har tid. Så här nogrant har jag nästan aldrig följt en julkalender sedan jag blev vuxen, men nu är det dags. Imorgon det 12;e avsnittet!

Veckan som kommer

Imorgon är det jullunch hos farmor, med hela släkten samlad. Det kommer att bli underbart och roligt. Jag har idag klippt håret och köpt en klänning, som jag tänkte ha imorgon.

Skolan borde egentligen ta mer plats i mitt liv än vad jag tillåter den att göra, men jag tycker om att vila också och det har jag tillåtit mig att göra idag. Imorgon blir det förutom jullunch en massa plugg och förberedelser inför skolan på måndag.

Måndag, tisdag och torsdag blir riktiga pluggdagar då jag och mitt arbetslag ska fixa iordning två arbeten som ska vara inlämnade på fredag respektive tisdag nästa och nästnästa vecka.

På torsdag ska jag vara med och spela in en introduktionsfilm om elektroderna. Det kommer att bli spännande och väldigt roligt att få vara med.

Någonstans mitt upp i allt det här ska jag dessutom köpa mina sista julklappar inför julen och på något sätt hinna vila och träna med elektroderna. Men jag hittar nog tid till det. Absolut

Julkort

Nu har jag skrivit alla mina julkort. Nu är det bara att lägga dem i julpåsen och skicka iväg dem. Men först måste jag ner och köpa två julfrimärken till. Missbedömde antalet frimärken jag behövde.

Hinder

Det känns som om jag står inför ett berg, som jag inte vet vägen upp på. Det känns som om jag står på en avsats och bara väntar på att någon annan ska komma och hjälpa mig upp. Just nu känner jag mig lite hopplös, men en träning i taget ska lösa det här problemet. En träning i taget med elektrodress ska hjälpa mig upp, så jag kan bestiga berget.

Sista salsan :-(

Igår hade jag min sista salsalektion den här terminen. JAG vill inte sluta nu, jag vill fortsätta. Det får inte vara slut nu eller. På torsdag är det en salsakväll som jag absolut inte vill missa. Den sista innan jul.

Min helg i kortfattad format

Helgen började på fredagen med restaurangbesök och bio; Breaking Dawn part 1...
Jag ser verkligen fram emot att se den sista delen - avslutningen. Men filmen var bra. Den var allt det jag hade tänkt mig och sedan lite till.
Lördagen bjöd på fika på Briljanten (i Habo)... Mitt första besök och jag kommer åter. Sedan blev det monopolspel...
som jag förlorade.... Big time!
Lite mer fika, lite fler filmer, lite sömn och massor av roliga minnen

RSS 2.0